1.9.2015

Kolmas kouluviikko

24-28.8
Viikko meni niin nopeaan ohitse etten oikein ehtinyt mitään kuvata saati kohta enää muista mitä kaikkea tuli tehtyäkään.
AO osallistuu tänä vuonna Valonkaupunki Jyväskylä-tapahtumaan, joka pidetään lokakuussa. Meidän artesaaniopiskelijoiden on tarkoitus tuottaa ryhmätöinä valaistuja taideteoksia Tourujoen varteen. Aiheena on fantasialintu ja alkuviikon suunnittelimme itse teosta ja hieman jo aloitimme niiden tekemistä.

Käytiin ensimmäiseksi Tourujoella katsastamassa paikka johon teokset tulee. Kaupungin olisi tarkoitus ilmeiseti raivata pusikkoa tapahtumaa varten ja saa nähdä saadaanko itse hieman siistiä pusikon laitamia.
Vehreätähän tuolla on.


 Seasta löytyi myös edellisvuoden tekijöiden rippeitä.


Luonnon lintuaihetta

Meidän ryhmäläisten kanssa saatiin aikaseksi aivan hillitön pino luonnospiiroksia (lähinnä minun tekemänä) ja lopulta saatiin pääpiirteittäin selville teoksen kokonaisuus.
Tarkoituksena on kuvata fantasialinnun luuranko, jossa kauneus on kahlittuna ja hajoavana.

Askartelin viikonloppuna sydäntä tähän kokonaisuuteen ja olisi tarkoitus valaista lediketjulla sydän, sekä linnun pyrstö + lukko, joka pitää eläintä kahlittuna.
Alkuunsa oli suunnitelmana tehdä sydän narusta, joka on liimattu ja pyöritelty ilmapallon ympärille, mutta narua ei ollut joten tein testiversion langasta. Virkkasin ensin kehikon jonka liimasin ilmapalloon ja sen jälkeen liimasin lankaa ympärille. Kaikesta liimasta johtuen ilmapallo alkoi kutistumaan kesken kaiken, mutta oikeastaan sen vuoksi lopulliseen tuotokseen tuli aika hieno efekti ja tästä taitaa tulla lopullinen sydän linnulle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti