25.8.2015

Pajakierrokset: Puu 2/3


Maanantai 24.8 jatkui voiveitsen vuolemisella ja melkoisesti malli muuttui siitä miltä se alkuunsa näytti ja oli muotoutumassa. Työ aina elää tehtäessä ja ihan hauska tästä lopulta tuli.
Aamu meni hioessa tätä valmiiseen malliinsa.


No mitäs sitten...?

Mieleen tuli eräs kuva pyöreistä paloista kootusta olohuoneen pöydästä, mutta jos tästä tekisi pannunalusen samaa ideaa käyttäen.
Alkoi seikkailu puuvaraston puolelle. Nopeasti sieltä osui silmiin tämä ihanan mallinen katajan pala. Varsinkin sen muoto veti puoleensa ja kävi jo mielessä, että olisin yhden ison siivun ottanut keskelle ja lopun alusesta täyttänyt pienemmillä pyöreillä paloilla, mutta lopulta halusin käyttää pelkästään tätä muotoa.
 Kataja tuoksui aivan mahtavalta. Siinä oli hieman porkkanamainen, mutta metsäinen ja marjainen haju. Paljon vahvempi kuin muissa lajaeissa. Nyt on sitten hengitystiet täynnä puupölyä. Ei kai se niin vakavaa ole.
Onneksi siitä sai kuin saikin sahattua koneella sopivaa suikaletta ja seuraavaksi pitikin miettiä miten sen kokonaisuuden rakentaisi. Opettajalta se fiksui idea tuli eli jos tekisi alle ristikon ja siihen päälle suikaleet.
Niissä sitten menikin aikaa, mutta lopulta saatiin tehtyä kahdeksan pientä palasta saarnipuusta, josta pitäisi alkaa ristikkoa kasaamaan.

Päivä meni hirmu nopeasti ohitse, vaikka tuntuu ettei oikein mitään varsinaista saanut tehtyä. Ainakin aivoja tuli somittua.
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti